10 november Amersfoort bijeenkomst Nieuwe horizonten van hoop

Nieuwe horizonten van hoop ontdekken met Kairos -Sabeel

van 12.30 – 16.45 uur in de Johanneskerk in Amstersfoort

* Elkaar weer eens zien en ontmoeten
* Bijgespijkerd worden over wat er speelt en nieuwe horizonten ontdekken
* Daar creatief mee bezig zijn

Daarvoor nodigt Kairos-Sabeel u uit: een middag tegen uitzichtloosheid en vermoeidheid en gevoelens van in de steek gelaten worden door de eigen kerk en de politiek, wat leidt tot ‘frustratie en verlamming’.

Wat kunnen we elkaar aan hoopvols doorgeven?
Met een middaggebed, verhalen van voorzitter Kees Blok, oud-Sabeel stagiaire Geke van Vliet en Meindert Dijkstra over zijn boek ‘Palestina en Israël: een verzwegen geschiedenis’ en de creatieve manieren waarop Toine van Teeffelen bij de muur werkt, zoeken we nieuwe horizonten van hoop.

Meld u per mail aan bij INFO@KAIROS-SABEEL.NL

Wij hopen u zaterdag 10 november te ontmoeten.