19 september Rotterdam: Next to Normal, Palestinian Stories Untold

ENGELS GESPROKEN
PALESTINIAN STORIES UNTOLD
WO 19 SEP | KLEINE ZAAL | 20.15 U

Palestina is constant in het nieuws. We zien jongeren stenen gooien, huilende moeders, rakketten en getraumatiseerde kinderen. Maar weten we wat jonge Palestijnen echt bezig houdt? Wat maakt hen gelukkig, waar maken ze zich zorgen om? Wie zijn hun helden? Wat zijn hun verhalen? In Next to Normal nemen Palestijnse jongeren je mee naar hun land. Beleef een buitengewoon treffende en soms ook grappige voorstelling vol storytelling!

Next to Normal is gemaakt door Jasmin ShlaldaRabee HananiSaje Dumarie en Sezar Obead. De eerste drie wonen en werken op de Westbank en zijn verbonden aan het Ashtar Theatre in Ramallah. Daarnaast werken ze voor verschillende andere theatergroepen. Sezar Obead woont in Ibilin en studeert acteren en theater in de community aan het Western Gallilee College in Acco.

Next to Normal is geproduceerd door Stichting Storytelling Centre samen met Ashtar Theatre uit Ramallah. Regie door: Arjen Barel & Soufiane Moussouli.

Let op! Engels gesproken.

De voorverkoopprijs is € 9,50. Voor kaarten en meer informatie: www.theaterzuidplein.nl.